Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.06.17

Konan

Konan

Származása: Amegakure, Esőrejtek

Gyűrű: Bya (fehér)

Gyűrű elhelyezkedése: jobb kéz, középső ujj

Társa: Nagato

Születésnap: Február 20.

Horoszkóp: Halak

Kor: 24-30 éves (majd elhunyt)

Magasság: 169,4 cm

Súly: 45,3 kg

Vércsoport: 0

Az Ame árvák egyike volt, az Akatsuki egyetlen női tagja. Pein igazi kilétéről csak ő tud a szervezetben, gyerek koruk óta ismerik egymást. Nagato halála után dezertált az Akatsukiból és Ame vezetője lett.

Konannek is meggyilkolták a szüleit a Második Shinobi Világháború során. Jiraiya keze alatt az Ame árvák szépen cseperedtek. Mielőtt mesterük elhagyta volna őket, megjegyezte, hogy Konan gyönyörű lesz ha felnő, és megkérte, hogy látogassa meg 18 évesen. xD Idővel a kis csapat nagy hírnévre tett szert, követőik is akadtak. Ez volt az eredeti Akatsuki. Nagy hírük és erejük megfélemlítette Hanzout, az akkori vezetőt, aki szövetkezett Danzouval, hogy likvidálják a szervezetet. Elrabolták Konant, és megfenyegették Nagatot, hogy ha nem öli meg Yahikot, akkor végeznek a lánnyal. Yahiko gondolkodás nélkül magába vezette a Nagato kezében lévő kunait. Hanzou természetesen hazudott, nem állt szándékával biztonságban elengedni Konant,  ezért Nagato lemészárolt mindenkit, aki csak ellenállásba ütközött.

Falujukban Peint Istennek, Konant pedig Isten Angyalának nevezik erejük és titokzatosságuk miatt. Különleges képessége, hogy testének akármelyik részét papírrá tudja változtatni. Tobi végez vele miután kilép az Akatsukiból.

Technikái: Shikigami no Mai – Shikigami tánc

Kami Bunshin no Jutsu – Papírklón technika

Kami no Shisha no Jutsu – Szent papír követ technika

Kami Shuriken – Papír shuriken

Kami Tenshi no Justu – Papírangyal technika