Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kvízek

Íme két rövid, pontosabban 10 kérdéses kvízecske, amit jómagam készítettem a KvízPart segítségével. Jó szórakozást hozzá! (:

Naruto világa クイズ 

Shippuuden クイズ

 

Az alábbi táblázatban 15 szereplő neve van elrejtve. Keresd meg őket! A keresés iránya történhet: vízszintesen, függőlegesen, átlósan, balról jobbra, jobbról balra, lentről fölfelé és föntről lefelé. Jó szórakozást! ^^ A táblázat saját készítésű, lopni tilos!

(Segítség gyanánt leírom a keresendő neveket, akinek szüksége van: Ayame, Chouji, Enma, Karin, Konan, Kushina, Minato, Naruto, Sasori, Sasuke, Suigetsu, Taji, Temari, Tsunade és Yahiko.)

nevtelen.png

 

Ki mondta kinek?

Alább 15 idézet található különböző szereplőktől, de vajon ki mondta, és kinek? :)

1.  Ahol szeretet van, ott áldozatok is lesznek… és az ebből született gyűlölet által… megismerjük az igazi fájdalmat.

2.  Hol lennénk mi, nagy és erős férfiak, a lányok nélkül? Ha nem élnének nők, mi sem feszíthetnénk ám, ezt sose felejtsd el! A legvadabb nő is szereti a férjét, kedves hozzá és jobb emberré változtatja.

3.  Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél.

4.  Bocsáss meg, Sasuke… nem lesz legközelebb.

5.  Folyton csak sírtam és az elején mindent feladtam… Sokszor a rossz utat választottam… De neked köszönhetően végre rátaláltam a megfelelő útra… Mindig a nyomodban jártam… mert el akartalak érni. Szerettem volna veled együtt sétálni… mindig veled lenni. Megváltoztattál engem! A mosolyod volt az, ami megmentett! Ha csak így védhetlek meg téged… kész vagyok meghalni! Mert… szeretlek, Naruto!

6.  Nincs ennél rosszabb érzés, nem igaz? Hogy folyton egyedül kell lennünk. Tudom, miért fáj neked, mert régen én is ebben a pokolban szenvedtem. De kiszabadultam, végül találtam embereket, akik fontosak nekem. Többet érnek nekem, mint az életem, megmentettek a borzasztó magánytól.

7.  Mosollyal tudod legegyszerűbben kihúzni magad a nehéz helyzetekből. Még akkor is, ha az a mosoly hamis.

8.  Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült. Azért ne félj! Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat. Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre.

9.  Néha azt gondolom, bár felhő lehetnék... csak sodródnék előre, szállnék, ahová a szél repítene engem.

10.Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé.

11.Amikor a rab madarak bölcsebbé válnak, megpróbálják a csőrükkel kinyitni a kalitkát. Nem adják fel, mert újra repülni akarnak.

12.Soha többé nem akarom látni, hogy a szerelmem sír.

13.A legjobbnak lenni sem fenékig tejfel. A hatalomtól önelégültté válsz és elszigetelődsz másoktól. Bár az elején nem látszik, mert akkor még mindenki téged akar.

14.Akik nem ismerik a szenvedést, sosem ismerhetik meg a valódi békét.

15.Azért őrülök bele a fájdalomba, mert volt családom… de egy olyan kreténnek, mint te, ez mit sem mond! Nem tudod milyen elveszíteni őket!