Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shimeji

Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet erre az aranyos kis alkalmazásra. A lényege annyi, hogy egy chibi-figura mászkál a képernyőn össze-vissza. Különböző utasításokat is lehet neki adni, például, hogy másszon fel oldalt, sétáljon a plafonon, vagy kövesse az egeret. Nagyon aranyos alkalmazás. :)

Shimeji-ből is van rengeteg fajta, nem csak Naruto-s. Néhányat beillesztettem ide nektek, válogassatok kedvetekre! :)

Naruto Shimeji

Sasuke Shimeji

Deidara Shimeji

Sasori Shimeji

 

Kurosagi Ichigo Shimeji (Bleach)

Luffy Shimeji (One Piece)

Pikachu Shimeji (Pokemon)

South Park Shimeji

Spiderman (Pókember) Shimeji

 

Katt jobb egérgombbal a kívánt linkre, majd a megjelenő kis ablakban kattints a "Hivatkozás/Link mentése más néven..." gombra. Válaszd ki hová szeretnéd menteni, aztán 'Mentés' gomb. Ez egy becsomagolt fájl, értelemszerűen ki kell csomagolni. A letöltött és kicsomagolt Shimeji mappában megtalálod a Shimeji alkalmazás indítóját(nincs belső mappában), s már élvezheted is.

FIGYELEM!! Előfordulhat, hogy az alkalmazás elindításához szükség van egy bizonyos Java programra. Ha szükséges, akkor a Shimeji elindítása helyett ki fog adni egy kis ablakot, amit le kell OK-ozni (ha nem szükséges, akkor az alkalmazás elindul). Ezután a Java letöltőlinket automatikusan ki fogja adni(ha mégse, akkor ITT a link), neked csak annyi a dolgod, hogy letöltés után feltelepíted a programot.  Ha bárkinek bármi problémája akadna nyugodtan írjon a Vendégkönyvbe, vagy az e-mail címemre.

Jó szórakozást! ^^